Torsdag 27/6: Midsommarfirande

Vi träffas klockan 18.15 vid midsommarstången för att fira midsommar tillsammans lite i efterskott! :)

Lördag 29/6: KM i Western - OBS! INTE INSTÄLLD! MELISSA HÅLLER ISTÄLLET OM FOLK HINNER SE DETTA!

Plats: MLs polebending klockan 18.15
Tävlingen kommer gå ut på en poänginsamling med flera tävlingar och bedömning av klädsel! :)
 
 

Torsdag 20/6: Lekar

Steves Paddock, 14.00
Vi kommer tillsammans att leka lite olika lekar och ha kul tillsammans.
Utrusta med ett glatt humör och kanske lite förslag på lekar! :D

Söndag 23/6: Jorvik runt

Steves Paddock, 13.00
De som vill får hänga med när jag gör alla blåa uppdrag, inkl stallskötseln och dom som är för dagen.
Häng gärna på så blir det roligare :)
 
 

Onsdag 12/6: Hopplektion för Amanda Fastdaughter!

Plats: Ridhusets hoppdel
Tid: 18.10 (efter champis)
Klädsel: Valfritt.
Info: Crystal Ghost kan nu stolt meddela att vi äntligen ska hålla en hopplektion! Amanda provar på att vara ridlärare och om allt känns bra så fortsätter hon hålla lektioner för de som vill. Så kom och öva upp dina hopp-skills!
 

Torsdag 13/6: Grillkväll

Plats: Samling vid Steves paddock
Tid: 20.10 (efter champis)
Klädsel: Valfritt.
Info: Vi rider från Steves vid avsatt tid och rider en liten bit innan vi stannar och grillar och har det mysigt tillsammans. För de som vill ta ett kvällsdopp rider vi sedan vidare och badar vid törneklipporna
 

Fredag 14/6: Jorvik runt med Haley Sunbear

Plats: Samling vid Gyllenbladsstallet
Tid: 18:30
Klädsel: Snabba kläder.
Info: Följ med Haley på ett levlings-event! Alla tävlingar som kan hittas på jorvik gör tillsammans idag (stallsysslor och andra dagliga kommer ej hinnas med, utan endast tävlingarna). Du som har en olevlad häst, ta tillfället och ha kul med dina klubbvänner samtidigt som du levlar så blir allt roligare. Du som har maxad häst får såklart också följa med. Om ni inte är färdiga tills championaten vid 20, så tas paus för det för dom som vill delta i dom.
 
 
 
  • Vi beslutade att intagningsstoppet i klubben kommer vara kvar. Crystal Ghost tar alltså endast in medlemmar om du känner någon i klubben sedan innan. 
  • Ang. event så togs frågan upp ifall det var för många event eftersom det ofta är väldigt få som är med. Tre event i veckan ansågs vara lagom och vi kommer alltså hålla oss där. Självklart är det okej att göra saker ändå, även om det inte är planerade aktiviteter. 
  • Ridlägret som anordnades för några veckor sedan var väldigt populärt, och önskemål på ett nytt sådant togs upp. Amanda F och Stella M kommer hjälpa till att anordna. Mer info och datum kommer när allt är färdigt! 
  • Amanda F kommer bli våran nya hopptränade om hon känner att det känns bra. Testlektion i veckan, se schemat om du vill vara med! 
  • Efter önskemål så kommer det bli mer "mini" aktiviteter, som ex picknick, bad, grillkvällar etc. För att vi ska lära känna varandra ännu bättre.  
  • Fredag den 14 Juni åker jag utomlands, och kommer därför inte kunna hålla några event. Datorn kommer åka med, men jag kommer nog i stort sett bara logga in och ta hand om hästen. (Kommer dessutom vara 6 timmar före er i tid så blir ju lite svårt att få ihop ett event tillsammans lol). Jag är hemma den 29 Juni igen. Det är helt okej att ordna aktiviter själva under denna tid. Om någon har frågor om klubben (och om Rose inte är inne, såklart) så vänd er till Renee Bluebridge. 

Det var väl i stort sett det som sades. Tack till alla som kom och för allas synpunkter!  Och kom ihåg att är det något ni går och funderar på, bara skriv ett mail till mig på sso! Och juste, är det någon som någon gång vill leda en aktivitet så är det också hemskt välkommet!
Puss på er! 
/Melissa Silverforce
 
 
Dum som jag är så tänkte jag inte på att jag inte är hemma fredag kväll, så leken tjuv och polis kommer hållas idag, om folk hinner se detta. Annars tar vi det nästa vecka. Men vi säger 18.30 ikväll, och är folk där så kör vi helt enkelt! :D 
 
 

Tisdag 4/6: Zombie-kull med Lily Winterstar

Plats: Baronessans ridhus, vid ingången.
Tid: 18.10 (efter champis)
Klädsel: Tävlingskläder (snabba kläder).
Info: Vi samlas och leker lite med Lil som leder oss idag. Ta med er ett glatt humör och ett lekhumör så leker vi så länge vi orkar och vill.  Kom kom, kommer bli massa skoj om jag känner Lil rätt. ;)
 

Fredag 7/6: Tjuv och polis

Plats: Samling vid övergivna sommarhuset i hollow woods.
Tid: 18.30
Klädsel: Valfritt.
Info: Regler och mer info om leken får på plats! Be there, kommer bli grymt kul! :D
 

Lördag 8/6: Barbackarace

Plats: Samling vid Barneys Silo.
Tid: 18.30
Klädsel: Valfritt, dock barbacka.
Info: Nu är det dags för ett barbackarace för att inviga sommaren! :D 
Vi kör "försten till.." från Barneys silo. Blir vi fler än fem så kör vi i flera grupper, och vinnarna från grupperna får möta varandra i en utslagstävling. 
 

Söndag 9/6: Klubbmöte! 

Plats: Klubbplatsen i HW.
Tid: 15.00
Klädsel: Valfritt.
Info: Detta är grymt viktigt att ni kommer på! Kan ni inte, så snälla, meddela mig så fort ni kan! Längre fram i veckan kommer jag skriva ett inlägg om vad som kommer tas upp, så ni kan förbereda er lite.