• Vi beslutade att intagningsstoppet i klubben kommer vara kvar. Crystal Ghost tar alltså endast in medlemmar om du känner någon i klubben sedan innan. 
  • Ang. event så togs frågan upp ifall det var för många event eftersom det ofta är väldigt få som är med. Tre event i veckan ansågs vara lagom och vi kommer alltså hålla oss där. Självklart är det okej att göra saker ändå, även om det inte är planerade aktiviteter. 
  • Ridlägret som anordnades för några veckor sedan var väldigt populärt, och önskemål på ett nytt sådant togs upp. Amanda F och Stella M kommer hjälpa till att anordna. Mer info och datum kommer när allt är färdigt! 
  • Amanda F kommer bli våran nya hopptränade om hon känner att det känns bra. Testlektion i veckan, se schemat om du vill vara med! 
  • Efter önskemål så kommer det bli mer "mini" aktiviteter, som ex picknick, bad, grillkvällar etc. För att vi ska lära känna varandra ännu bättre.  
  • Fredag den 14 Juni åker jag utomlands, och kommer därför inte kunna hålla några event. Datorn kommer åka med, men jag kommer nog i stort sett bara logga in och ta hand om hästen. (Kommer dessutom vara 6 timmar före er i tid så blir ju lite svårt att få ihop ett event tillsammans lol). Jag är hemma den 29 Juni igen. Det är helt okej att ordna aktiviter själva under denna tid. Om någon har frågor om klubben (och om Rose inte är inne, såklart) så vänd er till Renee Bluebridge. 

Det var väl i stort sett det som sades. Tack till alla som kom och för allas synpunkter!  Och kom ihåg att är det något ni går och funderar på, bara skriv ett mail till mig på sso! Och juste, är det någon som någon gång vill leda en aktivitet så är det också hemskt välkommet!
Puss på er! 
/Melissa Silverforce
 

Leave a Reply.