Bråk bråk bråk idag, inget kul alls, det gör mig ledsen, har inte ens orkat vara inne så mycket på SSO och har inte fixat resultaten från hela havet stormar heller ännu, live with it! <3 Fixar när jag är gladare!

Internationella kvinnodagen FTW? Inte får tröst äta heller då jag bara "får" äta godis på lördagar ;_;
Så är det att vara självdisciplinerad.. host :)

KRAAAAM
 
Idag har jag joggat med klubben, haha första gången jag springer så långt utan Biffen, ever! Det var ganska kul faktiskt men det är inte värt att försöka ta sig till fiskebyn från SGB utan häst, det går inte!!
Eller, vet ni något sätt, säg gärna det till mig då :3

Kom för första gången in i en klädbutik också, haha det var ganska kul eftersom jag inte gjort det förrut, man lär sig något nytt varje dag? :D



Kram! :)
 
Har inte haft tid att skriva känns det som, faktum är att jag inte haft tid med mycket alls faktiskt..
Jag skulle vilja spela TS3 men har inte orkat installera, vill börja avla i howrse då jag har över 10'000 åp... men inte orkat, vill blogga seriöst men jag glömmer bort och vet inte riktigt vad ni vill läsa om, jag vill spela LoL igen men har verkligen inte tid för det OCKSÅ.. ;P Sen söker jag ju bara jobb just nu, vore kul att prova något nytt men HC vore riktigt kul att arbeta på, hoppas jag blir anställd i sommar :3

                                         Just ja, hade en jätte mysig kväll igår också med massa vänner :) 
Jag tog bort stygnen igår också, känner att det är påväg mot det bättre nu även om den är lite svullen efter operationen så är den inte dubbelt så stor som den borde längre, det är bra! :)
Lägger upp bilder på den här nedan så de som vill kan klicka read more för att se, KLICKA ALLTSÅ INTE OM DU ÄR KÄNSLIG FÖR BLOD O KONSTIGHETER :P

Lots of Love från Rosen

 
Igåd var det hästival med RD, jättekul initiativ från er och det var superkul! Inte minst för att jag var fulast .___. Vilken utmärkelse xD Bild nedan :)
Jag tycker faktiskt att Biffen och jag var ganska söta :D Men Roxy Skrattade åt oss, ibland får man vara clown I guess ;)



Älskar er! I gonna make a flower out of this dust <3
Vill bara tacka sötnosarna i CG som får mig att orka vidare, mitt liv är sjukt tungt just nu:
Arbetslös, Inga vänner IRL (not true, för Sara om du skulle se detta så är jag glad över de samtalen vi har sådär en gång i månaden <3), Jag känner mig överflödig, vet inte vad jag ska göra i livet, vilken utbildning jag ska välja, jag har inget husdjur att pussa på och många vet att det ofta är bråkigt med killen, men vet ni, han finns där för mig in i det sista, när jag bara ser svart, gömmer mig under täcket och ingen annan ser mig, jag ser inte alltid att han finns för mig men jag vet innerst inne ooooch nu tappade jag den röda tråden.. Puss :3
 



Det är så tungt just nu, jag måste förstå..
Jag vill finnas där för er men jag sörjer lika mycket..
Finner inte ens ord till det..

In my heart so to say

 
Summering av dagen i bilder <3
För övrigt har jag pratat lite med några vänner på skype, de fick tyvärr lyssna till hur min tå dödade mig lite.. ;_;
På tal om det, uppdatering om helsiket kommer imorgon och såklart censurerat för alla som tycker sådant är otäckt :)

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

PS.Man kan klicka på bilderna om man vill se en förstoring :) DS.
 
Ja vad ska man säga, nu hänger jag in den gröna NML rocken i garderoben. Japp, det är nu officiellt att NML är nedlagt. Bästa klubben jag varit i hittills och jag tvivlar på mig själv att jag ens kommer komma i närheten av den atmosfär i CG som vi hade i NML.
Det är sorgligt och någonstans så känns det som om jag är boven i dramat, jag hoppas verkligen att det inte är så!

Kram från Rose